Portofoliu
borna_zero-compressor

BORNA ZERO

PLAJA ACOLO, VAMA VECHE

Situata in Vama Veche, Plaja Acolo se distinge prin atmosfera sa pozitiva data atat de set-up-ulvibrat oferit de bean bag-urile Zen Set cat si de muzica buna si barul pe plaja care ofera locatiei onota distincta.

CLUB MOVING

CLUB MOVING, BUCURESTI & OTOPENI

Doua dintre cele mai cunoscute cluburi de fitness din nordul Bucurestiului, Club Moving Bucuresti si Club Moving Otopeni, va asteapta sa va relaxati dupa sesiunile intense deatrenament in zona de piscina exterioara. Acolo va puteti deconecta de viata cotidiana si vabucura de cateva clipe de relaxare pe pernele Zen Set.

club_moving-compressor
marttinez_beach-compressor

MARTTINEZ BEACH

MAMAIA, CONSTANTA

Situat in Mamaia Nord, Marttinez Beach este destinatia perfecta pentru vacanțele de vara si loculunde relaxare se imbina perfect cu bunastarea. Marttinez Beach va asteapta cu 400 de locuriamenajate pe plaja, 85 dintre care pe bean bag-urile viu colorate Zen Set, un bar complet, unbistro-restaurant cu mancare delicioasa, o atmosferă socială vibranta, un fundal muzical unic siservicii de înaltă clasă.

MOTOR PARK Romania

ADANCATA

Motor Park Romania

motor_park-compressor
papaya_beach-compressor

PAPAYA BEACH

MAMAIA-NAVODARI, CONSTANTA

La doar cativa kilometrii departare de agitatia plajelor din Mamaia (intre Mamaia si Navodari) se afla plaja Papaya, un loc plin de farmec unde puteti practica numeroase sporturi nautice printrecare kite-surfing, wind surfing si stand-up board-ing sau unde va puteti relaxa pe deplin pepernele Zen Set, pentru o experienta unica.