Despre noi

BEAN BAG

Zen Set este un brand inovator de fotolii (beanbags), ce si-a propus sa duca relaxarea la un alt nivel. Designul urban, materialele de ultima generație si imprimeurile unice clasează fotoliile pe zona superioară a confortului. Potrivite atat pentru zonele deschise cat si pentru interior, fotoliile Zen Set vor adauga un plus de originalitate oricărui spațiu.

 

Adoptaţi ATITUDINEA ZEN cu ajutorul fotoliilor noastre sac pentru interior şi exterior. Zen Set se dedică descoperirii noilor tendinţe şi a celor mai avangardiste fotolii, cu un design neconvenţional, care înfrumuseţează interiorul şi exteriorul casei dumneavoastră.
Vezi in Shop

 

new-bag-color

 

 

REZISTENTE LA APA

Bean bag-urile Zen Set sunt fabricate din polyester D 1680 cu invelis din PVC fiind impermeabile si tratate special astfel in cat apa sa nu adere pe material.

beanbags_sun_resistant

REZISTENTE LA DECOLORARE

Materialul din care sunt fabricate bean-bag-urile Zen Set este colorat cu un pigment special care creste rezistenta la radiatiile solare(UV) pastrand intact coloritul Bean bag-ului pe o perioada mai mare.

beanbags_comfortable

CONFORTABILE

Bean bag-urile Zen Set au un sac interior umplut cu granule de polistiren intre 5mm-7mm ce le fac sa fie extreme de confortabile preluand forma corpului indiferent de pozitia in care stai pe ele.

beanbags_secure

SIGURANTA

Bean Bagurile Zen Set sunt atent construite, avand fermoare interioare pentru a le putea lasa chiar si la indemana copiilor.

beanbags_easytoclean

USOR DE CURATAT

Fiind facute dintr-un material rezistent la apa si praf bean bag-urile Zen Set sunt usor de curatat folosind apa si putin sapun.

MERGI IN SHOP