10 seriale de vazut toamna asta de pe fotoliile Zen Set

10 seriale de vazut toamna asta de pe fotoliile Zen Set

1. Game of Thrones. Cum adică nu ai văzut încă niciun episod din Game of Thrones?! Nu știi nimic, Ion Zăpadă! Pentru că în Westeros se află cel mai mare și mai râvnit tron din cele 7 regate, ne-am gândit că nu ai cum să vezi noul sezon decât dintr-un bean bag Big Mama Special Edition. Singura diferentă între cel mai mare fotoliu Zen Set și Tronul de Fier fiind confortul. Îți spunem sincer, și pentru bean bag-ul Big Mama se dau bătălii in sufragerie.

Când îl așteptăm: sezonul de anul acesta a fost difuzat în luna august. Din păcate, continuarea se lasă așteptată până in 2019.

2. Stranger Things. Nouă serialul ăsta ne place maxim și abia asteptăm în toamnă sezonul al doilea. Stilistic, serialul este o încrengătură între cele mai populare filme cult ale anilor ’80 iar pe noi ne face nostalgici pentru că ne amintește de copilăria dinainte de telefoanele mobile. Ingredientele principale? O gască de copii cu apetit pentru aventură, un monstru cu numele de Demogorgon și o serie de întâmplări ciudate ce au loc într-un mic orășel din America. Până și Stephen King adoră acest serial, doar a fost inspirat de povestile sale, deci ce poți să-ți mai dorești decât un fotoliu confortabil Zen Set din care să privești cu sufletul la gură. Noi iți recomandăm Lazy Bro.

Când îl așteptăm: pe 27 octombrie 2017

3. Narcos, sau „Cum s-a îmbătat Oberyn Martell și se credea polițist la narcotice”, aduce și el un sezon nou toamna asta. E un serial ce te ține în priză, mai ales fiind inspirat din viața lui Pablo Emilio Escobar Gaviria!!! Avem două cuvinte pentru tine: Daddy Cool. Ce alt fotoliu Zen Set ar putea fi mai potrivit?!

Când îl așteptăm: a apărut pe 1 Septembrie 2017
Imagini inline 1

4. Vikingii. Deși difuzat pe History, serialul ăsta nu prea are treabă cu istoria, fiind mai mult inspirat de legendele vikingilor. Dar nouă tot ne place pentru ca personajele sunt atât de bine construite și uneori atât de șirete, încât mai, mai că se aseamănă cu Game of Thrones. Pentru asta alegem fotoliul Billy the Big și suntem nerăbdători să vedem ce se mai întâmplă in sezonul 5.

Când îl așteptăm: pe 29 Noiembrie 2017

5. The Good Doctor. Un serial nou despre care criticii spun că promite. Dacă îți era dor de un serial cu doctori după succesul lui Doctor House sau Grey’s Anatomy, iată încă o poveste a unui doctor cu „sechele” căruia nimeni nu îi acordă o șansă, dar care se dovedește a fi mai capabil decât pare. Am vrea să îl privim relaxați dintr-un bean bag Crazy Cat marca Zen Set.

Când îl așteptăm: tocmai ce a apărut pe 25 Septembrie 2017

6. South Park nu putea lipsi de pe lista asta, mai ales cu toate năzbâtiile domnului președinte american ce a inspirat un sezon întreg al acestei serii. Oricând simți nevoia de puțin haz de necaz în viața ta, poți conta pe South Park, așa că așează-te comod într-un bean bag Freaky Cousin și să înceapă amuzamentul!

Când îl așteptăm: a apărut pe 13 Septembrie 2017

7. Big Bang Theory vine și el cu un nou sezon, și mai intrigant acum ca Sheldon a cerut-o pe Amy ]n casatorie. Mai ții minte cum Seldon avea locul lui preferat in sufragerie pe fotoliul pe care nimeni altcineva nu avea voie să îl ocupe? Să fi fost oare un Zen Set? In orice caz, poți urmări noul sezon dintr-un bean bag Billy the Kid.

Când îl așteptăm: tocmai ce a apărut pe 25 Septembrie 2017

8. Bates Motel. Un thriller psihologic potrivit sezonului de toamnă, Bates Motel este un prequel al peliculei lui Alfred Hitchcock „Psycho” și garantăm ca te va ține cu sufletul la gură. Daca vrei sa afli cum a ajuns Norman Bates să fie „Psycho”, trebuie să urmarești seria. Îți recomandăm un fotoliu Relax Sis, pentru că este genul de serial de care nu vrei să te mai desprinzi, așa că asează-te cât mai confortabil.

Când îl așteptăm: Seria este completă, așa că te așteapta 5 sezoane pline de suspans.

9. Westworld. Un SF mai deosebit care îmbină filmele despre cowboy și Vestul Sălbatic cu întrebările filozofice despre inteligența artificială și limitele ei. Te vei atașa imediat de personaje și vei uita că sunt doar niște androizi. Iar Anthony Hopkins joacă un rol de excepție așa cum ne-a obișnuit. Următorul sezon va apărea la începutul anului viitor, așa că mai ai înca timp pentru a savura primul sezon dintr-un fotoliu Zen Set Billy the Kid.

Când îl așteptăm: în primăvara lui 2018.

10. The Walking Dead.  Ăsta nu e orice film cu zombie, Pentru că ăștia nu sunt niște zombie oarecare. Întinde-te pe un bean bag Magic Long Bean marca Zen Set și pregătește-te să te atașezi de personaje pentru ca apoi să te temi pentru viața lor în fiecare episod.

Când îl așteptăm: pe 22 Octombrie, mai e puțin.

Leave a Comment