Relaxare dupa scoala sau cum sa iti faci pustiul fericit

Relaxare dupa scoala sau cum sa iti faci pustiul fericit

E simplu: cu o excursie la Disneyland!

Lasand gluma la o parte, ii poti crea pustiului o oaza de relaxare chiar la tine acasa. In primul rand, asigura-te ca il inveti pe pusti de mic cum sa isi managerieze timpul astfel incat sa ii ajunga si pentru joaca si relaxare si ca nu il va prinde noaptea facandu-si temele.

Asigura-te ca in camera lui se pastreaza o oarecare ordine. Este adevarat ca dezordinea ajuta creativitatea, insa asigura-te ca dezordinea nu se transforma in haos, deoarece acesta il va obosi psihic. Daca isi va gasi biroul in ordine cand ajunge acasa de la scoala, ii va fi mai usor sa se apuce de teme si nu va mai putea folosi scuza „trebuie sa fac ordine in camera” pentru a evita temele.

Asigura-te ca pustiul ia cate o pauza la fiecare ora, in care nu va avea voie sa stea pe telefon sau la televizor. In schimb, atrage-i atentia cu o limonada sau o gustare, sau incepi cu el o discutie despre un subiect despre care stii ca este interesat. Incearca sa il deconectezi pentru cateva minute, insa in mod activ, pentru a nu-i fi greu apoi sa revina la lectii.

La fel de important este ca piticul tau sa faca miscare pentru a se elibera de stresul acumulat peste zi.
Invata-l sa tina un jurnal in care sa consemneze ce realizari a avut in ziua respectiva, precum si ce vrea sa faca in ziua urmatoare. Acest lucru il va relaxa si il va ajuta emotional.a

Iar acum ca i-a ramas ceva timp liber pentru relaxare, aici intervin fotoliile ZenSet. Pentru ca e importanta relaxarea dupa o zi de stat la scoala, fa-i o surpriza: bean bag-ul ZenSet va fi locul sau preferat pentru a colora, a se uita la desene animate sau a se juca. In plus, bean bag-urile noastre se gasesc intr-o sumedenie de culori si dimensiuni, pentru fete si baieti. Un bean bag ZenSet va da camerei sale un aspect vioi si relaxant. Unde mai pui ca sunt rezistente la apa, la pete si trec testul timpului. Avem si fotolii micute pe dimensiunea piciului, insa te sfatuim sa ii cumperi un Big Mama Special Edition, ca sigur mai creste si ii ramane mic ­čśë

Leave a Comment