Big Mama Special Edition – Cantitate dubla la acelasi pret!

Big Mama Special Edition – Cantitate dubla la acelasi pret!

Ai auzit vestea cea noua? Se da sfoara in tara ca maritam doua bean bag-uri Zen Set si le trimitem la tine acasa in luna de miere. Este vorba despre oferta la bean bag-ul Big Mama Special Edition si perechea lui cu acelasi nume. 

La orice bean bag Big Mama Special Edition achizitionat, primesti inca un Big Mama care sa ii tina de urat cat esti tu plecat la birou. Pentru ca daca doua bean bag-uri Zen Set s-au imprietenit in depozit, noi, oameni glumeti si cu dragoste de viata, nu avem inima sa le despartim, asadar, le trimitem imperecheate la tine. Pe cel de-al doilea il poti imparti cu persoana draga, cel mai bun prieten sau, daca esti introvertit, cu pisica ta.

Un bean bag in plus nu strica niciodata la casa omului, ba chiar te poti combina cu un prieten si sa profitati amandoi de oferta achizitionandu-va fiecare cate un Big Mama bean bag marca ZenSet.

Iar daca esti o persoana darnica, sau cu o sufragerie prea mica, poti dona unui prieten bean bag-ul primit cado’ , pentru ca stii vorba aceea: dar din dar se face rai. ­čÖé Nu te invinovatim nici daca esti mai teritorial si nu iti place sa imparti cu nimeni, stim foarte bine ce nebunie este sa stai tolanit pe doua bean bag-uri Big Mama de unul singur si sa fie ambele numai ale tale. Daca ne-ai citit si articolele de pana acum, cu siguranta stii cat de bun e un Big Mama la casa omului, cum numai Big Mama stie sa te sustina fizic si moral la bine si la rau si cat este de confortabil.
Dar nu mai este prea mult timp, grabeste-te sa prinzi oferta si mai povestim apoi. Pe noi ne gasesti tot aici, pe blog, mereu la fel de pasionati de bean bag-urile ZenSet! Te asteptam si pe facebook sa ne spui cu cine ai impartit perechea ta de bean bag-uri.

Leave a Comment