5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre bean bagurile Zen Set

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre bean bagurile Zen Set

Daca esti deja fan al bean bag-urilor ZenSet, ar trebui sa stii cate ceva despre ele. Si preferam sa afli direct de la sursa, asa ca ne oferim voluntari sa te informam cu acest articol: 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre bean bagurile ZenSet.

Primul lucru: ca sa citam din clasici, nu stim alte bean baguri cum sunt, dar bean bagurile noastre sunt confortabile si au o personalitate proprie. O vorba din popor spune ca nu tu alegi bean bagul ci bean bagul te alege pe tine. Asa ca daca alegi bean bagul Crazy Cat, Batman va afla cine e Cat Woman, iar daca alegi un Big Mama clar esti genul relaxat sau activitatea ta preferata sunt maratoanele de Game of Thrones.Daca iti place varianta Long Bean, tu sigur esti mai indragostit de plaja decat era tipul ala de la Vama prin anii 2000.

Al doilea lucru: Bean bag-urile zenset se gasesc intr-o varietate de culori si imprimeuri pentru ca stim cat de importanta este cromatica sufrageriei tale…sau a plajei tale ori a gradinii tale, sau… in fine, de retinut este ca bean bagurile de la ZenSet.ro nu iti vor strica feng shui-ul si nu iti vor bloca chi-ul. Cand e vorba de karma, in schimb, nu ne bagam. Acolo e numai treaba ta ­čÖé

Al treilea lucru: vei vedea cand iti vei achizitiona un bean bag, ca te vei atasa de el atat de tare incat va aparea si ca decor in pozele de nunta. Va fi acolo alaturi de tine si la petrecerea burlacilor. Asadar, te sfatuim sa investesti intr-un bean bag de calitate, care nu va avea nevoie de reanimare dupa ce Miti, Fifi sau de ce nu Max, au simtit nevoia sa isi ascuta ghearele sau coltii pe el. Bean bagurile Zen Set suporta eroic orice maltratare, fie ca le arunci in piscina sau le uiti in soare.

Al patrulea lucru: bean bag-urile zen set au puteri magice, asa ca va fi imposibil sa te asezi pe unul dintre ele si sa nu doresti cu disperare sa-l iei acasa pentru a fi pe veci al tau. Si pe langa asta, sunt perfecte pentru a-ti relaxa spatele incordat dupa o zi de stat la birou. Iti vor lua durerea cu mana pentru ca se muleaza excelent pe conturul corpului tau. La fel este valabil si pentru sustinerea morala: bean bag-ul Big Mama in special stie sa asculte cel mai bine.

 

Al cincilea lucru: stiai ca ideea bean bagului a aparut dintr-o intamplare? Inventatorul bean bagului a observat niste muncitori luandu-si pauza de cafea asezati pe saci umpluti cu polistiren. In concluzie, ideile cele mai bune vin atunci cand nu le cauti, atunci cand te astepti mai putin, atunci cand esti liber si relaxat, cand nu te iei prea in serios, cand iti aduni colegii la un brainstorming. Si ce loc mai bun poti gasi pentru relaxare decat un rezistent, colorat si minunat bean bag marca Zen Set? ­čÖé

Felicitari! Acum poti sa fii o fangirl sau un geek al bean bag-urilor si ii poti innebuni pe prietenii tai spunandu-le cat de super sunt aceste „accesorii cool”. Iar cand se vor convinge, isi vor lua si ei cate unul si veti face un grup pe facebook al detinatorilor de bean bag-uri si veti trai fericiti pana la adanci batraneti.

Leave a Comment