3 locuri in care iti poti recapata Zen-ul vara asta

3 locuri in care iti poti recapata Zen-ul vara asta

Iti amintesti scenele acelea din filme in care faraonul statea relaxat iar slujitorii sai il rasfatau cu frunze de palmier si il hraneau cu fructe exotice? Suntem aproape siguri ca acolo a inceput istoria bean bag-urilor. Cu siguranta exista pe undeva si o sumedenie de picturi rupestre care sa ateste acest lucru, pentru ca orice loc confortabil trebuie sa fie dotat cu cel putin un bean bag. Intre timp lucrurile au evoluat iar bean bag-urile au devenit mai cool, la fel si locurile in care se gasesc acestea. In continuare iti povestim despre trei locuri in care sa te relaxezi vara asta. Ia-ti bean bag-ul in rucsac si sa pornim. (Nu, bean bag-ul nu incape in rucsac…de fapt, depinde de rucsac…insa incape perfect in portbagaj si il poti lua cu tine in Vama  sau la munte :D)

Un lounge sau o gradina de vara pe care le poti amenaja chiar la tine acasa daca stai la curte, sau la bloc daca ai vecini de treaba. Poti aduna prietenii sa va uitati impreuna la meciurile din campionat sau poti instala un videoproiector afara pentru un garden cinema cu bean bag-uri colorate, ghirlande luminoase, popcorn si pisici. Noi recomandam bean bag-urile Billy the Big si iti garantam ca vei crea un spatiu din care gasca ta nu va mai dori sa plece acasa.

Petrecere la piscina. E o vorba inteleapta din popor „cine n-are bean bag, sa-si cumpere” si pe buna dreptate, un bean bag poate face minuni in amenajarea oricarui loc. Invita-ti prietenii la o petrecere la piscina sau pe plaja si amenajeaza spatiul cu bean bag-uri. Pentru piscina, noi recomandam in special Magic Long Bean. Sunt confortabile, inveselesc locul si nu trebuie sa iti faci griji ca vor fi aruncate in piscina, nu pentru ca asta nu se va intampla, ci pentru ca sunt impermeabile si se curata usor.

In zilele caniculare cand nu te incumeti sa parasesti apartamentul, iti poti amenaja un spatiu de relaxare chiar in sufragerie sau in balcon. Ne-am gandit desigur si la introvertitii care prefera sa citeasca o carte sau sa urmareasca un film; bean bag-urile Big Mama Special Edition sunt excelente si pentru astfel de activitati. Iar daca iti poti lua bean bag-ul si la birou, vei avea o atitudine zen ca in concediu.

Un bean bag poate fi ideal si la pescuit sau la picnic. La Zen Set gasesti cate un model pentru fiecare ocazie sau stare de spirit. Tu unde te visezi impreuna cu bean bag-ul tau preferat?

Leave a Comment