Top 3 bean bags Zen Set pentru o vara perfecta

Top 3 bean bags Zen Set pentru o vara perfecta

Vara este cu siguranta cel mai potrivit anotimp pentru a-ti achizitiona un bean bag cool, si asta nu numai pentru ca le poti folosi si la iarba verde sau pe plaja.sau de ce nu la un garden party alaturi de prieteni, ci si pentru ca acum le poti avea la reducere. Inca de la aparitia lor, bean bag-urile au castigat teren, fiind folosite acum atat in locuintele moderne cat si in cafenele si ceainarii vesele, pentru a oferi oaspetilor tot confortul.

Copiii le adora, tinerii si le doresc, adultilor le-au captivat interesul…pana si animalele de companie intra in competitia de a ocupa cel mai confortabil loc din casa. Probabil cand ai rasfoit paginile magazinului online ti-ai dat seama ca le-ai achizitiona pe toate, asa ca in articolul de fata iti propunem cateva modele de pe care noi sigur nu ne-am mai dezlipi.

Lazy Bro Special Edition ne place in primul rand pentru ca ocupa un spatiu redus, deci nu exista riscul de a te impiedica de el pe hol in drum spre frigider. Sta cuminte in locul lui si te asteapta nerabdator sa te asezi si sa zdrangani o chitara. Tot el iti va face galerie cand te vei juca pe Play Station si va fi acolo sa te sustina in zilele de luni cand nici cafeaua nu mai face fata. Atentie insa, este foarte posibil ca pisica ta sa devina teritoriala in preajma acestui bean bag incredibil de confortabil. Iar daca auzi ca toarce, te sfatuim mai bine sa iti cumperi unul nou numai al tau.

Big Mama Special Edition este prietenul cel mai bun al iubitorilor de seriale. Simte cand esti in suspans sau cand versi o lacrima si te imbratiseaza dragastos. Big Mama Special Edition nu pune intrebari, Big Mama Special Edition asculta! Ne place pentru ca e practic urias, asa ca il poti imparti si cu persoana draga si sa urmariti impreuna aventurile lui Skywalker. Iar daca „Winter is coming”, te asiguram ca este cel mai cosy loc din casa pentru a savura un ceai latte in timp ce privesti ninsoarea, sau pe White Walkers, dupa caz.

 

Magic Long Bean este precum prietenul ala care te scoate la o bere in ziua in care ai avut o discutie aprinsa cu seful. Poate nu te-ai gandit la asta, dar il poti folosi si pe post de sezlong, fiind impermeabil si infinit mai confortabil decat un sezlong obisnuit. Este norisorul al saptelea pe care sa te intinzi dupa o saptamana mult prea lunga si sa astepti weekend-ul. Se gaseste intr-o nebunie de culori. De ce? Pentru ca ne-am asigurat ca se potriveste in orice office lounge asa ca recomanda-i-l si sefului tau; Poate chiar va renunta la scaunul directorial si va deveni mai zen.

In concluzie vrem sa mai spunem cu maxima modestie ca bean bag-urile sunt viitorul. Si nici macar nu e o gluma. Se potrivesc in ceainariile chic, in librariile cool din centrul vechi, in birourile companiilor care tin la angajatii lor, in gradinile si pe plajele amenajate cu stil, in holul cabinelor de proba pentru iubitii care asteapta zeci de minute jucand candy crush pe telefon, ba chiar ar trebui introduse si in scoli si gradinite. Iar daca le vei achizitiona ca dar de nunta, cu siguranta tanarul cuplu va zambi in toate pozele cu tine. 

Leave a Comment