Cum sa-ti amenajezi lounge-ul ideal folosindu-te de un bean bag exterior
lounge-ul perfect cu un bean bag exterior

Cum sa-ti amenajezi lounge-ul ideal folosindu-te de un bean bag exterior

Atunci cand permite vremea, nu exista un alt mod mai bun de a te relaxa decat stand tolanit intr-un bean bag urias pentru a te bucura de noptile blande de vara. In aceasta ecuatie mai poate intra o carte buna care sa te transporte intr-o alta lume, un cocktail exotic in timp ce in surdina se aude muzica ta preferat sau chiar si un gratar alaturi de prietenii care se intrec in povestile care incep cu „stai sa vezi ce-am patit eu”.

Un astfel de lounge personal in gradina sau in curte e usor de pus la punct, actorul principal fiind bean bag-ul exterior. Iar daca te intrebi de intretinerea lui, nu trebuie sa-ti faci griji deoarece materialele din care este facut ii permite sa reziste la ploaie, pentru spalare avand nevoie doar de putina apa si sapun. Totodată, pigmentii speciali in care sunt „imbracati” tin departe radiatiile solare (UV), ceea ce inseamna ca culorile vor ramane vii pentru foarte multa vreme.

Imaginatia are ultimul cuvant

Cand vine vorba de pus la punct spatiul, locul in care este asezat bean bag-ul este esential. Unele persoane prefera sa stea la umbra unui copac in timp ce altele aleg sa se scalde in lumina soarelui.

In ce priveste design-ul propriu-zis, partea cea mai buna este ca optiunile sunt nelimitate, creativitatea fiind cea care dicteaza tonul. Un exemplu simplu este de umplut spatiul cu mai multe bean bag-uri de exterior printre care sa-fi faca loc si o masuta. Ulterior poti adauga si niste scaune chic sau o canapea.

Pentru o atmosfera mai casual, poti pune in spatiul de lounge mai multe bean bag-uri de dimensiuni mai mari, unul langa altul, astfel incat sa-ti creezi o perna uriasa. O astfel de forma este ideala pentru gastile de prieteni care vor sa se bucure de aer ori sa traga un pui de somn in afara unei locuinte. Un alt avantaj mai e ca ulterior, oricine isi poate trage un bean bag sa-l transforme intr-un scaun confortabil si pe care il poate muta oriunde doreste.

Ultimul pas, cel care da si farmecul unui astfel de loc, sunt accesoriile care adauga personalitate locului. Ca si in cazul bean bag-urilor exterioare, ai o libertate si o versatilitate foarte mare, optiunile fiind limitate doar de imaginatie si buget. De la măsuțe și vase de diferite culori care să se potrivească cu scaunele și fotoliile, la torțe tiki, ghirlande, plante, albusti sau chiar instalații luminoase.
Poti sa adaugi in decor si zeci de paturele care sigur vor fi apreciate în caz că se lasă racoare ori vrei sa umbli cu picioarele goale. Secretul este doar sa te folosesti de contrasul de culori pentru a crea atmosfera de culori care sa te faca sa te simti in largul tau.

Leave a Comment